Bog & idéJudy Pedersen

Bøger skrevet af Judy Pedersen

Læs mere om Judy Pedersen
0 produkter

Mere om Judy Pedersen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Judy Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selvforvaltning" i serien "Larsen og Gunnar" udgivet af BoD - "Larsen og Gunnar 2" i serien "Larsen og Gunnar" udgivet af Books on Demand - "Larsen og Gunnar " i serien "Larsen og Gunnar" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Judy Pedersen

Du kan finde tre bøger af Judy Pedersen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Pedersens bøger kommer i samtlige formater. Pedersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Judy Pedersens "Selvforvaltning"

Det er muligt at købe Judy Pedersens "Selvforvaltning" som e-bog. Med "Selvforvaltning" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Pedersens serie "Larsen og Gunnar". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BoD.

"Larsen og Gunnar 2" af Judy Pedersen

"Larsen og Gunnar 2" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Larsen og Gunnar". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Judy Pedersen