Bog & idéJuhana Pettersson

Bøger skrevet af Juhana Pettersson

Læs mere om Juhana Pettersson
1 produkter
1 produkter
Tuhannen viillon kuolema
Tuhannen viillon kuolemaJuhana Pettersson
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Tuhannen viillon kuolema

Mere om Juhana Pettersson

Hvis du mangler en bog af Juhana Pettersson, finder du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Petterssons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Juhana Pettersson findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Evighedens Dal" udgivet af Rollespilsakademiet - "Tuhannen viillon kuolema" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Juhana Pettersson

Der er to tilgængelige bøger af Juhana Pettersson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Juhana Pettersson bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Pettersson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Juhana Petterssons "Evighedens Dal"

Hos Bog & idé er "Evighedens Dal" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Rollespilsakademiet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Juhana Pettersson "Tuhannen viillon kuolema"

Hos Bog & idé er "Tuhannen viillon kuolema" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Juhana Petterssons "Tuhannen viillon kuolema" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på fin og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Juhana Pettersson