Bog & idéJürgen Kehrer

Bøger skrevet af Jürgen Kehrer

Læs mere om Jürgen Kehrer
2 produkter
2 produkter
Spinozas Rache: Kriminalroman
Spinozas Rache: KriminalromanJürgen Kehrer
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Spinozas Rache: Kriminalroman
Wilsberg und der tote Professor: Kriminalroman
Wilsberg und der tote Professor: KriminalromanJürgen Kehrer
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Wilsberg und der tote Professor: Kriminalroman

Mere om Jürgen Kehrer

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Jürgen Kehrer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Kehrer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Wilsberg und der tote Professor: Kriminalroman" udgivet af SAGA Egmont - "Spinozas Rache: Kriminalroman" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Jürgen Kehrer

Jürgen Kehrer har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Kehrer som lydbog. Kehrers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jürgen Kehrers "Wilsberg und der tote Professor: Kriminalroman"

Det er muligt at købe Jürgen Kehrers "Wilsberg und der tote Professor: Kriminalroman" som lydbog. Med Jürgen Kehrers "Wilsberg und der tote Professor: Kriminalroman" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Jürgen Kehrer "Spinozas Rache: Kriminalroman"

"Spinozas Rache: Kriminalroman" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Spinozas Rache: Kriminalroman" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jürgen Kehrer