Bog & idéJytte Holm-Larsen

Bøger skrevet af Jytte Holm-Larsen

Læs mere om Jytte Holm-Larsen
2 produkter
2 produkter
Håndbog i ejendomshandel og lejeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i ejendomshandel og lejeretJytte Holm-Larsen
722,46 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i ejendomshandel og lejeret
Håndbog i ejendomshandel og lejeret
Håndbog i ejendomshandel og lejeretJytte Holm-Larsen
839,95 DKK
EBOG
(0)
Håndbog i ejendomshandel og lejeret

Mere om Jytte Holm-Larsen

Jytte Holm-Larsen har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Holm-Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog i ejendomshandel og lejeret" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Håndbog i ejendomshandel og lejeret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Doms- & materialesamling til brug ved faget ejendomsjura " udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Bøger skrevet af Jytte Holm-Larsen

Der er tre tilgængelige bøger af Jytte Holm-Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Jytte Holm-Larsen bøger i samtlige formater. Holm-Larsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jytte Holm-Larsens "Håndbog i ejendomshandel og lejeret"

"Håndbog i ejendomshandel og lejeret" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Håndbog i ejendomshandel og lejeret" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog i ejendomshandel og lejeret" af Jytte Holm-Larsen

Det er muligt at købe Jytte Holm-Larsens "Håndbog i ejendomshandel og lejeret" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Holm-Larsen