Bog & idéJytte Solhøj

Bøger skrevet af Jytte Solhøj

Læs mere om Jytte Solhøj
1 produkter
1 produkter
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)Anja Semke
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)

Mere om Jytte Solhøj

Jytte Solhøj har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Solhøjs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) " i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Bøger af Jytte Solhøj

Du kan finde fem bøger af Jytte Solhøj her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde Solhøjs bøger som indbundet. Derudover er bøgerne fra Solhøj udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jytte Solhøjs "Sosu - Trin 1"

Det er muligt at købe Jytte Solhøjs "Sosu - Trin 1" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i Solhøjs serie "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)" af Jytte Solhøj

"Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i Solhøjs serie "Sosuserien¤SSH". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Solhøj