Bog & idéKaj Attorps

Bøger skrevet af Kaj Attorps

Læs mere om Kaj Attorps
5 produkter
5 produkter
Liv för liv: en roman om hämnd
Liv för liv: en roman om hämndKaj Attorps
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Liv för liv: en roman om hämnd
Liv för liv: en roman om hämnd
Liv för liv: en roman om hämndKaj Attorps
49,95 DKK
EBOG
(0)
Liv för liv: en roman om hämnd
Gredelins längtan
Gredelins längtanKaj Attorps
49,95 DKK
EBOG
(0)
Gredelins längtan
Arthur Knapps resa
Arthur Knapps resaKaj Attorps
49,95 DKK
EBOG
(0)
Arthur Knapps resa
Det är inte lätt att va vuxen, förstod jag i somras
Det är inte lätt att va vuxen, förstod jag i somrasKaj Attorps
49,95 DKK
EBOG
(0)
Det är inte lätt att va vuxen, förstod jag i somras

Mere om Kaj Attorps

Hvis du leder efter en bog fra Kaj Attorps, kan du vælge i mellem et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Attorps' nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Liv för liv: en roman om hämnd" udgivet af SAGA Egmont - "Arthur Knapps resa" udgivet af SAGA Egmont - "Det är inte lätt att va vuxen, förstod jag i somras" udgivet af SAGA Egmont - "Gredelins längtan" udgivet af SAGA Egmont - "Liv för liv: en roman om hämnd" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Kaj Attorps' bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Kaj Attorps hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Kaj Attorps bøger i et udvalg af formater. Attorps' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Liv för liv: en roman om hämnd" af Kaj Attorps

Hos Bog & idé er "Liv för liv: en roman om hämnd" tilgængelig som lydbog. Med Kaj Attorps' "Liv för liv: en roman om hämnd" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på swe.

"Arthur Knapps resa" af Kaj Attorps

Det er muligt at købe Kaj Attorps' "Arthur Knapps resa" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Arthur Knapps resa" på din enhed og begynde at læse. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Kaj Attorps