Bog & idéKari Astrid Thynebjerg

Bøger skrevet af Kari Astrid Thynebjerg

Læs mere om Kari Astrid Thynebjerg
0 produkter

Mere om Kari Astrid Thynebjerg

Der er forskellige bøger skrevet af Kari Astrid Thynebjerg til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Thynebjergs seneste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kari Astrid Thynebjergs bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Holocaust og andre folkedrab" udgivet af DigTea - "Lesing med lyd - et boost til lese- og språklæringen" i serien "Pedagogisk håndbok" udgivet af DigTea - "Att läsa med ljud - boosta läs- och språkinlärningen " i serien "Pedagogisk handbok QR bok" udgivet af DigTea - "DigiNat 2" udgivet af DigTea - "Rumfart" i serien "Digilæs¤Fakta B" udgivet af DigTea - "Kig på smådyr" i serien "Digilæs¤Fakta B" udgivet af DigTea - "Kig på solsystemet" i serien "Digilæs¤Fakta C" udgivet af DigTea - "Kig på livet i skoven" i serien "Digilæs¤Fakta C" udgivet af DigTea - "Krokodiller" i serien "DigiLyt Fakta" udgivet af DigTea - "Norsk og svensk i skolen" i serien "Pædagogisk håndbog og vejledning" udgivet af DigTea - "Rumfart" i serien "Digilæs¤Fakta B" udgivet af DigTea - "Att läsa med ljud - boosta läs- och språkinlärningen" i serien "Pedagogisk handbok QR bok" udgivet af DigTea

Kari Astrid Thynebjergs bøger

Kari Astrid Thynebjerg har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Thynebjergs bøger kommer i flere formater. Kari Astrid Thynebjerg bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af DigTea.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kari Astrid Thynebjergs "Holocaust og andre folkedrab"

Hos Bog & idé er "Holocaust og andre folkedrab" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er DigTea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Lesing med lyd - et boost til lese- og språklæringen" af Kari Astrid Thynebjerg

Det er muligt at købe Kari Astrid Thynebjergs "Lesing med lyd - et boost til lese- og språklæringen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Pedagogisk håndbok". Det er DigTea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Astrid Thynebjerg