Bog & idéKasper Hesselbjerg

Bøger skrevet af Kasper Hesselbjerg

Læs mere om Kasper Hesselbjerg
6 produkter
6 produkter
Demon Slayer
Demon SlayerSøren Andreasen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Demon Slayer
Afskedsbrev til Shan Tao
Afskedsbrev til Shan TaoJi Kang (嵇康)
179,95 DKK
Paperback
(0)
Afskedsbrev til Shan Tao
Hvad er en forfatter?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad er en forfatter?Michel Foucault
152,96 DKK
Paperback
(0)
Hvad er en forfatter?
Af sig selv
Af sig selvKasper Hesselbjerg
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Af sig selv
Cornflakes og andre specifikke objekter
Cornflakes og andre specifikke objekterKasper Hesselbjerg
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Cornflakes og andre specifikke objekter
Østersdage
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØstersdageKasper Hesselbjerg
127,46 DKK
Indbundet
(1)
Østersdage

Mere om Kasper Hesselbjerg

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Kasper Hesselbjerg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hesselbjergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Østersdage" i serien "Serie B" udgivet af Basilisk - "Salatfeber" udgivet af Basilisk - "Salatfeber" udgivet af Forlaget Basilisk - "Positions for sleeping without furniture" udgivet af Emancipa(t/ss)ionsfrugten - "Cornflakes og andre specifikke objekter" i serien "Serie B" udgivet af Basilisk - "Sans for placering, påvirkethed og bolig værd at bemærke" udgivet af Emancipa(t/ss)ionsfrugten - "Pensée soufflé etc." udgivet af Emancipa(t/ss)ionsfrugten - "Pensée lasagne etc." udgivet af Emancipa(t/ss)ionsfrugten - "På en øde ø" udgivet af Emancipa(t/ss)ionsfrugten - "Happity forever - tentativ metode til generering af nye skulpturer" udgivet af Emancipa(t/ss)ionsfrugten

Bøger skrevet af Kasper Hesselbjerg

Kasper Hesselbjerg har ti bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Kasper Hesselbjerg bøger i flere formater. Bøgerne af Hesselbjerg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kasper Hesselbjergs "Østersdage"

Det er muligt at købe Kasper Hesselbjergs "Østersdage" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Serie B". Det er Basilisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Salatfeber" af Kasper Hesselbjerg

"Salatfeber" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Salatfeber" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Hesselbjerg