Bog & idéKatarina Wilk

Bøger skrevet af Katarina Wilk

Læs mere om Katarina Wilk
2 produkter
2 produkter
#walkwithme
#walkwithmeKatarina Wilk
39,95 DKK
EBOG
(0)
#walkwithme
#walkwithme
#walkwithmeKatarina Wilk
39,95 DKK
Lydbog
(0)
#walkwithme

Mere om Katarina Wilk

Der findes en del bøger af Katarina Wilk tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Wilk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "#walkwithme" udgivet af SAGA Egmont - "#walkwithme" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Katarina Wilk

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Katarina Wilk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Wilks bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Wilk er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"#walkwithme" af Katarina Wilk

Det er muligt at købe Katarina Wilks "#walkwithme" som ebog. Det betyder, at du kan læse "#walkwithme" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på swe.

Katarina Wilk "#walkwithme"

Det er muligt at købe Katarina Wilks "#walkwithme" som lydbog. Fordelen ved at have Katarina Wilks "#walkwithme" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Katarina Wilk