Bog & idéKatarina Woxnerud

Bøger skrevet af Katarina Woxnerud

Læs mere om Katarina Woxnerud
1 produkter
1 produkter
Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande
Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnandeKatarina Woxnerud
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande

Mere om Katarina Woxnerud

Der er bare én bog af Katarina Woxnerud tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande". Den er udgivet af SAGA Egmont på swe.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande" af Katarina Woxnerud

"Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande" er til salg som lydbog. Med Katarina Woxneruds "Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.

Endnu en af Katarina Woxnerud skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Katarina Woxnerud