Bog & idéKathy Acker & McKenzie Wark

Bøger skrevet af Kathy Acker & McKenzie Wark

Læs mere om Kathy Acker & McKenzie Wark
0 produkter

Mere om Kathy Acker & McKenzie Wark

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kathy Acker & McKenzie Wark. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Warks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er helt opslugt af dig" udgivet af Antipyrine - "Monsieur Antipyrine #3" i serien "Monsieur Antipyrine" udgivet af Antipyrine

Bøger skrevet af Kathy Acker & McKenzie Wark

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kathy Acker & McKenzie Wark hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Warks bøger kommer i flere forskellige formater. Warks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Antipyrine.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg er helt opslugt af dig" af Kathy Acker & McKenzie Wark

Det er muligt at købe Kathy Acker & McKenzie Warks "Jeg er helt opslugt af dig" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kathy Acker & McKenzie Wark "Monsieur Antipyrine #3"

Det er muligt at købe Kathy Acker & McKenzie Warks "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Monsieur Antipyrine". Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kathy Acker & McKenzie Wark