Bog & idéKatinka

Bøger skrevet af Katinka

Læs mere om Katinka
0 produkter

Mere om Katinka

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Katinka. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feministisk selvforsvar" udgivet af Gyldendal - "Mælkelykken" udgivet af Forlaget Gladiator - "Boligliv i højden" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Jeg bruger min krop som et møbel" udgivet af Forlaget Gladiator - "Jeg bruger min krop som et møbel" udgivet af Forlaget Gladiator - "Jeg bruger min krop som et møbel" udgivet af Gladiator - "Akutte gynækologiske og obstetriske tilstande" udgivet af FADL's Forlag - "Forfatterskolens afgangsantologi" udgivet af Basilisk - "Et Hus af Krop" udgivet af Langestrands Fladhjul - "Valhal" i serien "Ritualer" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se - "Ilden vågner Valget træffes" i serien "Atlantidernes arv" udgivet af Katinkamaya - "Ilden vågner Valget træffes" i serien "Atlantidernes arv" udgivet af Katinkamaya - "Skriftserie for ny dansk litteratur" udgivet af Vestjylland Højskole Forlag¤Gladiator - "Mælkelykken" udgivet af Gladiator - "Ilden vågner & Valget træffes" i serien "Atlantidernes arv" udgivet af Katinkamaya - "Sølv" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Katinka

Katinka har 16 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Katinka fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra - publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katinkas "Feministisk selvforsvar"

Hos Bog & idé er "Feministisk selvforsvar" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Katinka "Mælkelykken"

Hos Bog & idé er "Mælkelykken" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mælkelykken" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forlaget Gladiator, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katinka