Bog & idéKatrine Van Wyk

Bøger skrevet af Katrine Van Wyk

Læs mere om Katrine Van Wyk
0 produkter

Mere om Katrine Van Wyk

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Katrine Van Wyk. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Van Wyk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supersunde juicer og smoothies" udgivet af Legind A/S - "De bedste grønne juicer & smoothies" udgivet af Legind - "De bedste grønne juicer & smoothies" udgivet af Legind

Bøger af Katrine Van Wyk

Katrine Van Wyk har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Van Wyks bøger fås i samtlige formater. Van Wyks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katrine Van Wyks "Supersunde juicer og smoothies"

Det er muligt at købe Katrine Van Wyks "Supersunde juicer og smoothies" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind A/S.

"De bedste grønne juicer & smoothies" af Katrine Van Wyk

"De bedste grønne juicer & smoothies" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Van Wyk