Bog & idéKennet Lynggaard

Bøger skrevet af Kennet Lynggaard

Læs mere om Kennet Lynggaard
2 produkter
2 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politik og administrationJesper Dahl Kelstrup
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Politik og administration

Mere om Kennet Lynggaard

Der findes flere bøger skrevet af Kennet Lynggaard tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Lynggaards udgivelser.
Bøgerne fra Kennet Lynggaard findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "The common agricultural policy and the dynamics of institutional change " i serien "Ph.d.-afhandlinger og disputatser." udgivet af University Press of Southern Denmark - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Politik og administration" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kennet Lynggaard

Kennet Lynggaard har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Lynggaards bøger kommer i udvalgte formater. Kennet Lynggaard bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kennet Lynggaards "Kvalitative metoder"

Det er muligt at købe Kennet Lynggaards "Kvalitative metoder" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kennet Lynggaard "Kvalitative metoder"

"Kvalitative metoder" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Kennet Lynggaard