Bog & idéKirsten Paludan

Bøger skrevet af Kirsten Paludan

Læs mere om Kirsten Paludan
2 produkter
2 produkter
Videnskaben, verden og vi
Videnskaben, verden og viKirsten Paludan
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Videnskaben, verden og vi
Skole, natur og fantasi
Skole, natur og fantasiKirsten Paludan
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Skole, natur og fantasi

Mere om Kirsten Paludan

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Kirsten Paludan. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Paludans nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skole, natur og fantasi" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Videnskaben, verden og vi" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Kirsten Paludans bøger

Du kan købe to bøger af Kirsten Paludan her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Paludan som hæftet. Paludans bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skole, natur og fantasi" af Kirsten Paludan

Det er muligt at købe Kirsten Paludans "Skole, natur og fantasi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Videnskaben, verden og vi" af Kirsten Paludan

Det er muligt at købe Kirsten Paludans "Videnskaben, verden og vi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Paludan