Bog & idéKlavs Wulff

Bøger skrevet af Klavs Wulff

Læs mere om Klavs Wulff
2 produkter
2 produkter
Afmønstring
BOEGERTILSTAERKPRIS
AfmønstringKlavs Wulff
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Afmønstring
Afmønstring
AfmønstringKlavs Wulff
49,95 DKK
EBOG
(0)
Afmønstring

Mere om Klavs Wulff

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Klavs Wulff. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Wulff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Afmønstring" udgivet af Eksistensen - "Afmønstring" udgivet af Eksistensen

Bøger skrevet af Klavs Wulff

Du kan bestille to bøger af Klavs Wulff her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Klavs Wulff bøger i flere forskellige formater. Wulffs bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Eksistensen.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Afmønstring" af Klavs Wulff

Hos Bog & idé er "Afmønstring" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Afmønstring" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Klavs Wulff "Afmønstring"

Hos Bog & idé er "Afmønstring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klavs Wulff