Bog & idéKristian Lind Nielsen

Bøger skrevet af Kristian Lind Nielsen

Læs mere om Kristian Lind Nielsen
1 produkter
1 produkter
Sprogbegreberne rundt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprogbegreberne rundtKristian Lind Nielsen
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Sprogbegreberne rundt

Mere om Kristian Lind Nielsen

Kristian Lind Nielsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Sprogbegreberne rundt". Det er Skriveforlaget, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sprogbegreberne rundt" af Kristian Lind Nielsen

Hos Bog & idé er "Sprogbegreberne rundt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Lind Nielsen