Bog & idéLaila Sølager

Bøger skrevet af Laila Sølager

Læs mere om Laila Sølager
1 produkter
1 produkter
Politikens store havebog
Politikens store havebogHavearkitekt Laila Sølager
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Politikens store havebog

Mere om Laila Sølager

Der findes en del bøger skrevet af Laila Sølager på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Sølager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politikens store havebog" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Vejen til din drømmehave" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Politikens store havebog" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Laila Sølager

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Laila Sølager hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Sølager som indbundet. Sølagers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Politikens store havebog" af Laila Sølager

Hos Bog & idé er "Politikens store havebog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

"Vejen til din drømmehave" af Laila Sølager

Hos Bog & idé er "Vejen til din drømmehave" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laila Sølager