Bog & idéLars Mathisen

Bøger skrevet af Lars Mathisen

Læs mere om Lars Mathisen
0 produkter

Mere om Lars Mathisen

Du kan kun købe en enkelt bog af Lars Mathisen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Monsieur Antipyrine #3". Den er udgivet af Antipyrine på dansk. "Monsieur Antipyrine #3" er desuden tilknyttet serien "Monsieur Antipyrine".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Monsieur Antipyrine #3" af Lars Mathisen

Det er muligt at købe Lars Mathisens "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i Mathisens serie "Monsieur Antipyrine". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

Endnu en af Lars Mathisen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Mathisen