Bog & idéLars Wøldike Petersen

Bøger skrevet af Lars Wøldike Petersen

Læs mere om Lars Wøldike Petersen
0 produkter

Mere om Lars Wøldike Petersen

Hvis du mangler en bog fra Lars Wøldike Petersen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Wøldike Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Eksternt regnskab - opgavesamling" udgivet af HansReitzels

Mere om Lars Wøldike Petersens bøger

Du kan købe seks bøger af Lars Wøldike Petersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Wøldike Petersens bøger fås i udvalgte formater. Wøldike Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Finansiel rådgivning - privat" af Lars Wøldike Petersen

"Finansiel rådgivning - privat" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv" af Lars Wøldike Petersen

Hos Bog & idé er "Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Wøldike Petersen