Bog & idéLauria

Bøger skrevet af Lauria

Læs mere om Lauria
1 produkter
1 produkter
Spis dig slank med low-carb kuren
Spis dig slank med low-carb kurenLamont
99,95 DKK
Paperback
(0)
Spis dig slank med low-carb kuren

Mere om Lauria

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Lauria. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra -.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Laurias bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Soul of Lisbon: A Guide to 30 Exceptional Experiences" udgivet af Éditions Jonglez - "Spis dig slank med low-carb kuren" udgivet af Paludans forlag

Bøger skrevet af Lauria

Lauria har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Lauria bøger i flere formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Laurias "Soul of Lisbon: A Guide to 30 Exceptional Experiences"

Det er muligt at købe Laurias "Soul of Lisbon: A Guide to 30 Exceptional Experiences" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Éditions Jonglez.

"Spis dig slank med low-carb kuren" af Lauria

Det er muligt at købe Laurias "Spis dig slank med low-carb kuren" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Paludans forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lauria