Bog & idéLehane

Bøger skrevet af Lehane

Læs mere om Lehane
0 produkter

Mere om Lehane

Lehane har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du -s nyeste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Lehanes bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Svart nåd" i serien "Kenzie & Gennaro" udgivet af SAGA Egmont - "Verden af i går" i serien "Joe Coughlin" udgivet af Klim - "Lev om natten " i serien "Coughlin" udgivet af Klim - "Den givne dag" i serien "Coughlin" udgivet af Klim - "Moonlight mile" i serien "Patrick Kenzie og Angela Gennaro" udgivet af Klim - "Under bordet" udgivet af Klim - "Under bordet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verden af i går" i serien "Joe Coughlin" udgivet af Klim - "Lev om natten" i serien "Coughlin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Under bordet" udgivet af Klim - "Lev om natten" i serien "Coughlin" udgivet af Klim - "Moonlight Mile" i serien "Patrick Kenzie og Angela Gennaro" udgivet af Klim - "Den givne dag" udgivet af Klim - "Verden af i går" i serien "Joe Coughlin" udgivet af Klim

Lehanes bøger

Lehane har 14 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Lehane fås i udvalgte formater. Lehane bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lehanes "Svart nåd"

Det er muligt at købe Lehanes "Svart nåd" som lydbog. Lehanes "Svart nåd" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Kenzie & Gennaro". Bogen er til salg hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.

Lehane "Verden af i går"

"Verden af i går" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Lehanes "Verden af i går" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af serien "Joe Coughlin". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Lehane