Bog & idéLeif Munk

Bøger skrevet af Leif Munk

Læs mere om Leif Munk
2 produkter
2 produkter
Den Sejrende Taber
Den sejrende taberLeif Munk
99,00 DKK
e-bog
(1)
Den sejrende taber
Den Sejrende Taber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Sejrende TaberLeif Munk
169,96 DKK
Indbundet
(1)
Den Sejrende Taber

Mere om Leif Munk

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Leif Munk. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Munk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sejrende taber" udgivet af Scandinavia - "Den Sejrende Taber" udgivet af Scandinavia A/S

Bøger af Leif Munk

Der er to tilgængelige udgivelser af Leif Munk hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Leif Munk fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Munk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den sejrende taber" af Leif Munk

Hos Bog & idé er "Den sejrende taber" tilgængelig som e-bog. Med "Den sejrende taber" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Scandinavia, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Leif Munk "Den Sejrende Taber"

Hos Bog & idé er "Den Sejrende Taber" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Scandinavia A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Munk