Bog & idéLene Shannon

Bøger skrevet af Lene Shannon

Læs mere om Lene Shannon
8 produkter
8 produkter
Opdragelse uden skældud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opdragelse uden skældudRoss W. Greene
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Opdragelse uden skældud
Det eksplosive barn
Det eksplosive barnRoss W. Greene
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Det eksplosive barn
Det eksplosive barn
Det eksplosive barnRoss Greene
219,95 DKK
EBOG
(0)
Det eksplosive barn
Personlig styrke
Personlig styrkeHans Erik Foldberg
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Personlig styrke
Håndplukket
BOEGERTILSTAERKPRIS
HåndplukketJohn Lohff
254,96 DKK
Indbundet
(1)
Håndplukket
DANFOSS
STREAM
DanfossLene Shannon
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Danfoss
Mejeriet
MejerietLene Shannon
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Mejeriet
Håndplukket
HåndplukketJohn Lohff
179,95 DKK
EBOG
(1)
Håndplukket

Mere om Lene Shannon

Lene Shannon har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Shannons nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lene Shannons bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kraftværk" udgivet af Pinen og Plagen - "Powerhouse" udgivet af Pinen og Plagen - "Danfoss" udgivet af Lytteratur - "Mejeriet" udgivet af Aabybro Mejeri - "Danfoss" udgivet af Pressto

Mere om Lene Shannons bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Lene Shannon hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Lene Shannon kommer i flere forskellige formater. Shannons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Shannons "Kraftværk"

Hos Bog & idé er "Kraftværk" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pinen og Plagen.

Lene Shannon "Powerhouse"

Det er muligt at købe Lene Shannons "Powerhouse" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Pinen og Plagen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Shannon