Bog & idéLene Straarup

Bøger skrevet af Lene Straarup

Læs mere om Lene Straarup
4 produkter
4 produkter
GOD HVERDAG - med ADHD, ADD og almindeligt roderi
GOD HVERDAG - med ADHD, ADD og almindeligt roderiLene Straarup
199,95 DKK
Hæftet
(0)
GOD HVERDAG - med ADHD, ADD og almindeligt roderi
ADHD i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
ADHD i skolenLene Straarup
220,96 DKK
Hæftet
(0)
ADHD i skolen
ADHD i skolen
ADHD i skolenLene Straarup
199,95 DKK
EBOG
(0)
ADHD i skolen
God hverdag
God hverdagLene Straarup
159,95 DKK
EBOG
(0)
God hverdag

Mere om Lene Straarup

Hvis du søger en bog skrevet af Lene Straarup, kan du vælge i mellem et bredt udbud online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Straarups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ADHD i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "ADHD i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Min bror Joakim" udgivet af Frydenlund

Lene Straarups bøger

Du kan finde tre bøger af Lene Straarup her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Straarups bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Straarup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Straarups "ADHD i skolen"

Det er muligt at købe Lene Straarups "ADHD i skolen" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "ADHD i skolen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"ADHD i skolen" af Lene Straarup

Hos Bog & idé er "ADHD i skolen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Straarup