Bog & idéLeo Ottosen

Bøger skrevet af Leo Ottosen

Læs mere om Leo Ottosen
4 produkter
4 produkter
Myterne om H. C. Andersen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Myterne om H. C. AndersenLeo Ottosen
174,26 DKK
Hæftet
(0)
Myterne om H. C. Andersen
Det store kup
Det store kupLeo Ottosen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Det store kup
53 skitser om kønsforholdet
53 skitser om kønsforholdet Leo Ottosen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
53 skitser om kønsforholdet
H.C. Andersens sexualitet
H.C. Andersens sexualitetLeo Ottosen
179,95 DKK
Paperback
(0)
H.C. Andersens sexualitet

Mere om Leo Ottosen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Leo Ottosen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Ottosens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det store kup" udgivet af Risgaarde - "Myterne om H. C. Andersen" udgivet af Risgaarde - "53 skitser om kønsforholdet " udgivet af Risgaarde - "H.C. Andersens sexualitet" udgivet af Risgaarde

Bøger skrevet af Leo Ottosen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Leo Ottosen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Leo Ottosen bøger i et udvalg af formater. Ottosens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Risgaarde.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leo Ottosens "Det store kup"

Hos Bog & idé er "Det store kup" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Risgaarde.

Leo Ottosen "Myterne om H. C. Andersen"

"Myterne om H. C. Andersen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Risgaarde.
Detaljer
Fulde navn:
Leo Ottosen