Bog & idéLina Foss

Bøger skrevet af Lina Foss

Læs mere om Lina Foss
0 produkter

Mere om Lina Foss

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Lina Foss. Det er "Arvtageren". Den er udgivet af HarperCollins på dansk. "Arvtageren" er desuden tilknyttet serien "Stockholm romance".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lina Foss' "Arvtageren"

"Arvtageren" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Stockholm romance". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HarperCollins.

Dette er en også en fantastisk bog fra Foss, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lina Foss