Bog & idéLine Bregnhøi

Bøger skrevet af Line Bregnhøi

Læs mere om Line Bregnhøi
1 produkter
1 produkter
Abildgaard som arkitekt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Abildgaard som arkitektHanne Raabymagle og Line Bregnhøi
339,96 DKK
Indbundet
(3)
Abildgaard som arkitekt

Mere om Line Bregnhøi

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Line Bregnhøi. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bregnhøi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Abildgaard som arkitekt" udgivet af Gads Forlag - "Det malede rum" udgivet af Historismus - "Det malede rum" udgivet af Historika - "Odense Adelige Jomfrukloster" udgivet af Realea

Mere om Line Bregnhøis bøger

Line Bregnhøi har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Line Bregnhøi fås i samtlige formater. Bregnhøis bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Line Bregnhøis "Abildgaard som arkitekt"

Det er muligt at købe Line Bregnhøis "Abildgaard som arkitekt" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Line Bregnhøi "Det malede rum"

"Det malede rum" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historismus.
Detaljer
Fulde navn:
Line Bregnhøi