Bog & idéLine Leonhart og Palle Schmidt

Bøger skrevet af Line Leonhart og Palle Schmidt

Læs mere om Line Leonhart og Palle Schmidt
0 produkter

Mere om Line Leonhart og Palle Schmidt

Line Leonhart og Palle Schmidt har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Nelson i Rom". Den er udgivet af Calibat på dansk. "Nelson i Rom" er desuden udgivet i serien "Kaos i familien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Line Leonhart og Palle Schmidts "Nelson i Rom"

Det er muligt at købe Line Leonhart og Palle Schmidts "Nelson i Rom" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Kaos i familien". Det er Calibat, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Schmidt, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Line Leonhart og Palle Schmidt