Bog & idéLis Højgaard

Bøger skrevet af Lis Højgaard

Læs mere om Lis Højgaard
6 produkter
6 produkter
At blive i besværet
At blive i besværetDonna J. Haraway
399,95 DKK
Paperback
(1)
At blive i besværet
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Feministiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feministiske tænkereSigne Arnfred
365,46 DKK
Indbundet
(0)
Feministiske tænkere
Situeret viden
Situeret videnDonna Haraway
149,95 DKK
Paperback
(0)
Situeret viden
Køn og løn
Køn og lønLis Højgaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Køn og løn
Bidrag til den danske kvindebevægelses historie 1870-1900
Bidrag til den danske kvindebevægelses historie 1870-1900Lis Højgaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Bidrag til den danske kvindebevægelses historie 1870-1900

Mere om Lis Højgaard

Hvis du søger en bog skrevet af Lis Højgaard, kan du vælge i mellem et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Højgaard.
Bøgerne fra Lis Højgaard udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Feministiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Forskningsrapport. Working fathers - caught in the web of the symbolic order of gender" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Forskningsrapport. Workplace culture and the reconciliation of family and working life" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Vil kvinder lede? " udgivet af Ligestillingsrådet - "Arbejdspapir. Women and men in top positions" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Kvinder og mænd i dansk toppolitik" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Køn og løn" udgivet af Samfundslitteratur - "Kritik" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels

Bøger af Lis Højgaard

Lis Højgaard har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Højgaards bøger fås i flere forskellige formater. Lis Højgaard bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kvalitative metoder" af Lis Højgaard

Det er muligt at købe Lis Højgaards "Kvalitative metoder" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kvalitative metoder" af Lis Højgaard

Hos Bog & idé er "Kvalitative metoder" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Højgaard