Bog & idéLone Spliid og Mette Vainer Wegloop

Bøger skrevet af Lone Spliid og Mette Vainer Wegloop

Læs mere om Lone Spliid og Mette Vainer Wegloop
1 produkter
1 produkter
Leg med din baby 0-12 måneder
Leg med din baby 0-12 månederLone Spliid og Mette Vainer Wegloop
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Leg med din baby 0-12 måneder

Mere om Lone Spliid og Mette Vainer Wegloop

Du kan kun købe en enkelt bog af Lone Spliid og Mette Vainer Wegloop her hos Bog & idé. Det er "Leg med din baby 0-12 måneder". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lone Spliid og Mette Vainer Wegloops "Leg med din baby 0-12 måneder"

Det er muligt at købe Lone Spliid og Mette Vainer Wegloops "Leg med din baby 0-12 måneder" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Wegloop, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Spliid og Mette Vainer Wegloop