Bog & idéLone Svinth (red.)

Bøger skrevet af Lone Svinth (red.)

Læs mere om Lone Svinth (red.)
3 produkter
3 produkter
Nærvær i pædagogisk praksis
Nærvær i pædagogisk praksisLone Svinth
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Nærvær i pædagogisk praksis
Læring og udvikling i daginstitutioner
Læring og udvikling i daginstitutionerLone Svinth (red.)
229,95 DKK
EBOG
(0)
Læring og udvikling i daginstitutioner
Læring og udvikling i daginstitutioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring og udvikling i daginstitutionerDina Danielsen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Læring og udvikling i daginstitutioner

Mere om Lone Svinth (red.)

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Lone Svinth (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Svinth (red.).
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læring og udvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Læring og udvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Nærvær i pædagogisk praksis" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Lone Svinth (red.)s bøger

Lone Svinth (red.) har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Svinth (red.)s bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Svinth (red.) er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Læring og udvikling i daginstitutioner" af Lone Svinth (red.)

Hos Bog & idé er "Læring og udvikling i daginstitutioner" tilgængelig som ebog. Med "Læring og udvikling i daginstitutioner" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Læring og udvikling i daginstitutioner" af Lone Svinth (red.)

Det er muligt at købe Lone Svinth (red.)s "Læring og udvikling i daginstitutioner" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Svinth (red.)