Bog & idéLori Spielman

Bøger skrevet af Lori Spielman

Læs mere om Lori Spielman
1 produkter
1 produkter
Min mor plejede at sige
Min mor plejede at sigeLori Spielman
139,95 DKK
EBOG
(1)
Min mor plejede at sige

Mere om Lori Spielman

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Lori Spielman. Bogen har titlen "Min mor plejede at sige". Det er People's, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Min mor plejede at sige" af Lori Spielman

Hos Bog & idé er "Min mor plejede at sige" tilgængelig som ebog. Med "Min mor plejede at sige" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er People's, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lori Spielman fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lori Spielman