Bog & idéLouise Colding

Bøger skrevet af Louise Colding

Læs mere om Louise Colding
2 produkter
2 produkter
Høvdingens sidste kvinde
STREAM
Høvdingens sidste kvindeLouise Colding
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Høvdingens sidste kvinde
En kriger vender hjem
En kriger vender hjemLouise Colding
149,95 DKK
EBOG
(0)
En kriger vender hjem

Mere om Louise Colding

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger skrevet af Louise Colding. På listen nedenfor finder du Coldings nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Høvdingens sidste kvinde" i serien "Vikingerne fra Fjordborg" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "En kriger vender hjem" i serien "Vikingerne fra Fjordborg" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Høvdingens sidste kvinde " i serien "Vikingerne fra Fjordborg" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Mere om Louise Coldings bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Louise Colding hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Louise Colding bøger i udvalgte formater. Coldings bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Høvdingens sidste kvinde" af Louise Colding

Hos Bog & idé er "Høvdingens sidste kvinde" tilgængelig som lydbog. Med Louise Coldings "Høvdingens sidste kvinde" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Coldings serie "Vikingerne fra Fjordborg". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Louise Colding "En kriger vender hjem"

Det er muligt at købe Louise Coldings "En kriger vender hjem" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "En kriger vender hjem" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Vikingerne fra Fjordborg". Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Colding