Bog & idéLouise Detlefsen

Bøger skrevet af Louise Detlefsen

Læs mere om Louise Detlefsen
0 produkter

Mere om Louise Detlefsen

Der er bare én bog af Louise Detlefsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den røde tråd". Det er Gads Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den røde tråd" af Louise Detlefsen

"Den røde tråd" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Detlefsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Detlefsen