Bog & idéLouise Halleskov Storgaard

Bøger skrevet af Louise Halleskov Storgaard

Læs mere om Louise Halleskov Storgaard
1 produkter
1 produkter
EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder
EU's Charter om Grundlæggende RettighederLouise Halleskov Storgaard
1279,95 DKK
HARDBACK
(0)
EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder

Mere om Louise Halleskov Storgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Louise Halleskov Storgaard. På listen nedenfor finder du Storgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folkeret og menneskerettigheder" udgivet af Karnov Group Denmark - "EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet (DJØF)

Bøger skrevet af Louise Halleskov Storgaard

Du kan bestille to bøger af Louise Halleskov Storgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Storgaards bøger fås i flere formater. Storgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Folkeret og menneskerettigheder" af Louise Halleskov Storgaard

Hos Bog & idé er "Folkeret og menneskerettigheder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group Denmark, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Louise Halleskov Storgaard "EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder"

"EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet (DJØF).
Detaljer
Fulde navn:
Louise Halleskov Storgaard