Bog & idéLouise Lerche Johansen

Bøger skrevet af Louise Lerche Johansen

Læs mere om Louise Lerche Johansen
4 produkter
4 produkter
Broderi - for kreative brodøser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Broderi - for kreative brodøserLouise Lerche Johansen
169,96 DKK
Indbundet
(0)
Broderi - for kreative brodøser
Broderi med juledrys
BOEGERTILSTAERKPRIS
Broderi med juledrysLouise Lerche Johansen
135,96 DKK
Hæftet
(0)
Broderi med juledrys
Broderi - for kreative brodøser
Broderi - for kreative brodøserLouise Lerche Johansen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Broderi - for kreative brodøser
Broderi - med juledrys
Broderi - med juledrysLouise Lerche Johansen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Broderi - med juledrys

Mere om Louise Lerche Johansen

Der er en del bøger skrevet af Louise Lerche Johansen online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Johansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Broderi - for kreative brodøser" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Broderi - for kreative brodøser" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Broderi - med juledrys" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Broderi med juledrys" udgivet af Mellemgaard - "Skal vi være pennevenner?" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Louise Lerche Johansen

Louise Lerche Johansen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Johansens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Louise Lerche Johansens "Broderi - for kreative brodøser"

Hos Bog & idé er "Broderi - for kreative brodøser" tilgængelig som ebog. "Broderi - for kreative brodøser" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Broderi - for kreative brodøser" af Louise Lerche Johansen

Hos Bog & idé er "Broderi - for kreative brodøser" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Lerche Johansen