Bog & idéLouise Sørensen

Bøger skrevet af Louise Sørensen

Læs mere om Louise Sørensen
0 produkter

Mere om Louise Sørensen

Hvis du leder efter en bog fra Louise Sørensen, kan du købe et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det som ingen forstod" udgivet af CDR Forlag - "Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?" udgivet af Historia

Louise Sørensens bøger

Louise Sørensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Sørensens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Louise Sørensens "Det som ingen forstod"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Louise Sørensen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CDR Forlag.

Louise Sørensen "Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?"

Det er muligt at købe Louise Sørensens "Kan elever arbejde problemorienteret med kilder i historie?" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Sørensen