Bog & idéLouise Svendsen

Bøger skrevet af Louise Svendsen

Læs mere om Louise Svendsen
2 produkter
2 produkter
Opsporing og underretning i dagtilbud
Opsporing og underretning i dagtilbudMia Glendøs
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Opsporing og underretning i dagtilbud
Adoptionshåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdoptionshåndbogenLouise Svendsen
331,46 DKK
Hæftet
(0)
Adoptionshåndbogen

Mere om Louise Svendsen

Der er flere forskellige bøger fra Louise Svendsen online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Svendsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opsporing og underretning i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Adoptionshåndbogen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Louise Svendsen

Du kan bestille to bøger af Louise Svendsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Svendsens bøger fås blot som hæftet. Svendsens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Opsporing og underretning i dagtilbud" af Louise Svendsen

Hos Bog & idé er "Opsporing og underretning i dagtilbud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Louise Svendsen "Adoptionshåndbogen"

"Adoptionshåndbogen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Svendsen