Bog & idéLouise Trankjær

Bøger skrevet af Louise Trankjær

Læs mere om Louise Trankjær
0 produkter

Mere om Louise Trankjær

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Louise Trankjær på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Trankjærs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lysets datter" i serien "Syvstjernesagaen" udgivet af Superlux - "Lysets datter" i serien "Syvstjernesagaen" udgivet af Superlux ApS

Bøger skrevet af Louise Trankjær

Der er to tilgængelige bøger af Louise Trankjær hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Louise Trankjær bøger i samtlige formater. Trankjærs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Louise Trankjærs "Lysets datter"

Det er muligt at købe Louise Trankjærs "Lysets datter" som ebog. "Lysets datter" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Trankjærs serie "Syvstjernesagaen". Det er Superlux, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Lysets datter" af Louise Trankjær

"Lysets datter" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Trankjærs serie "Syvstjernesagaen". Det er Superlux ApS, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Trankjær