Bog & idéM. D. Stromfeldt

Bøger skrevet af M. D. Stromfeldt

Læs mere om M. D. Stromfeldt
1 produkter
1 produkter
Milton og den smarte myre
Milton og den smarte myreM. D. Stromfeldt
69,95 DKK
EBOG
(0)
Milton og den smarte myre

Mere om M. D. Stromfeldt

Du kan kun finde en enkelt bog af M. D. Stromfeldt her hos Bog & idé. Bogen hedder "Milton og den smarte myre". Det er Milton ATW ApS, der har udgivet den på dansk. "Milton og den smarte myre" er desuden en del af serien "Milton Around the World".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

M. D. Stromfeldts "Milton og den smarte myre"

"Milton og den smarte myre" er tilgængelig online som ebog. "Milton og den smarte myre" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af D. Stromfeldts serie "Milton Around the World". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Milton ATW ApS.

Dette er en også en skøn bog fra D. Stromfeldt, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
M. D. Stromfeldt