Bog & idéMai Heide Ottosen m.fl.

Bøger skrevet af Mai Heide Ottosen m.fl.

Læs mere om Mai Heide Ottosen m.fl.
0 produkter

Mere om Mai Heide Ottosen m.fl.

Du kan kun købe en enkelt bog af Mai Heide Ottosen m.fl. her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Anbragte børn og unges trivsel 2014". Den er udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mai Heide Ottosen m.fl.s "Anbragte børn og unges trivsel 2014"

Det er muligt at købe Mai Heide Ottosen m.fl.s "Anbragte børn og unges trivsel 2014" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mai Heide Ottosen m.fl.