Bog & idémanuela bacelar

Bøger skrevet af manuela bacelar

Læs mere om manuela bacelar
0 produkter

Mere om manuela bacelar

Manuela bacelar har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Tak for sidst". Det er Ørby, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

manuela bacelars "Tak for sidst"

"Tak for sidst" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ørby, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af manuela bacelar fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
manuela bacelar