Bog & idéMarcos Álvarez

Bøger skrevet af Marcos Álvarez

Læs mere om Marcos Álvarez
2 produkter
2 produkter
La chispa de fuego
La chispa de fuegoMarcos Álvarez
69,95 DKK
Lydbog
(0)
La chispa de fuego
Por buen camino
Por buen caminoMarcos Álvarez
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Por buen camino

Mere om Marcos Álvarez

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Marcos Álvarez. På listen nedenfor har du de seneste af Álvarez' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "La chispa de fuego" udgivet af SAGA Egmont - "Por buen camino" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Marcos Álvarez' bøger

Marcos Álvarez har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Álvarez' bøger fås blot som lydbog. Álvarez' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"La chispa de fuego" af Marcos Álvarez

Hos Bog & idé er "La chispa de fuego" tilgængelig som lydbog. Marcos Álvarez' "La chispa de fuego" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

Marcos Álvarez "Por buen camino"

"Por buen camino" er tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Marcos Álvarez' "Por buen camino" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Marcos Álvarez