Bog & idéMargrethe Jungersen

Bøger skrevet af Margrethe Jungersen

Læs mere om Margrethe Jungersen
2 produkter
2 produkter
Pigekonflikter
PigekonflikterHelle Bavnshøj
229,95 DKK
Hæftet
(2)
Pigekonflikter
Pigekonflikter
PigekonflikterMargrethe Jungersen
159,00 DKK
e-bog
(2)
Pigekonflikter

Mere om Margrethe Jungersen

Margrethe Jungersen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jungersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigekonflikter" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Pigekonflikter" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Margrethe Jungersens bøger

Margrethe Jungersen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Jungersens bøger kommer i samtlige formater. Jungersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pigekonflikter" af Margrethe Jungersen

Det er muligt at købe Margrethe Jungersens "Pigekonflikter" som e-bog. Med "Pigekonflikter" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

"Pigekonflikter" af Margrethe Jungersen

"Pigekonflikter" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Margrethe Jungersen