Bog & idéMariann Bach Nielsen

Bøger skrevet af Mariann Bach Nielsen

Læs mere om Mariann Bach Nielsen
0 produkter

Mere om Mariann Bach Nielsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Mariann Bach Nielsen, tilbyder vi et bredt sortiment online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Nielsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Planlæg bedre - få mere tid" udgivet af Mnemosyne Kurser - "Præsentationer der fænger - Få dit budskab igennem" udgivet af Mnemosyne Kurser & Forlag

Bøger skrevet af Mariann Bach Nielsen

Der er to tilgængelige bøger af Mariann Bach Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Nielsens bøger som hæftet. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Planlæg bedre - få mere tid" af Mariann Bach Nielsen

Hos Bog & idé er "Planlæg bedre - få mere tid" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mnemosyne Kurser.

"Præsentationer der fænger - Få dit budskab igennem" af Mariann Bach Nielsen

Hos Bog & idé er "Præsentationer der fænger - Få dit budskab igennem" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Mnemosyne Kurser & Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mariann Bach Nielsen