Bog & idéMarianne Florman og Mathilde Denning

Bøger skrevet af Marianne Florman og Mathilde Denning

Læs mere om Marianne Florman og Mathilde Denning
1 produkter
1 produkter
Vejen til hestens hjerte - og dit eget
Vejen til hestens hjerte - og dit egetMarianne Florman og Mathilde Denning
249,95 DKK
Hardback
(1)
Vejen til hestens hjerte - og dit eget

Mere om Marianne Florman og Mathilde Denning

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger fra Marianne Florman og Mathilde Denning. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Denning.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen til hestens hjerte - og dit eget" udgivet af Florman - "Vejen til hestens hjerte" udgivet af Turbine

Bøger af Marianne Florman og Mathilde Denning

Du kan købe to bøger af Marianne Florman og Mathilde Denning her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Denning fås blot som hardback. Dennings bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vejen til hestens hjerte - og dit eget" af Marianne Florman og Mathilde Denning

"Vejen til hestens hjerte - og dit eget" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Florman, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Marianne Florman og Mathilde Denning "Vejen til hestens hjerte"

"Vejen til hestens hjerte" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Florman og Mathilde Denning