Bog & idéMarie Louise Krogh

Bøger skrevet af Marie Louise Krogh

Læs mere om Marie Louise Krogh
1 produkter
1 produkter
Om race
Om raceMette A. E. Kim-Larsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Om race

Mere om Marie Louise Krogh

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Marie Louise Krogh. Bogen hedder "Monsieur Antipyrine #3". Det er Antipyrine, der har udgivet den på dansk. "Monsieur Antipyrine #3" er desuden en del af serien "Monsieur Antipyrine".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Monsieur Antipyrine #3" af Marie Louise Krogh

Det er muligt at købe Marie Louise Kroghs "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Monsieur Antipyrine". Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Krogh, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Louise Krogh