Bog & idéMarilyn French

Bøger skrevet af Marilyn French

Læs mere om Marilyn French
2 produkter
2 produkter
Vera í víti
Vera í vítiMarilyn French
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Vera í víti
Vera í víti
Vera í vítiMarilyn French
49,95 DKK
EBOG
(0)
Vera í víti

Mere om Marilyn French

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Marilyn French. På listen nedenfor har du Frenchs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ice.
- "Vera í víti" udgivet af SAGA Egmont - "Vera í víti" udgivet af SAGA Egmont

Marilyn Frenchs bøger

Du kan bestille to bøger af Marilyn French her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Marilyn French bøger i samtlige formater. Frenchs bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vera í víti" af Marilyn French

"Vera í víti" er tilgængelig som ebog. Med "Vera í víti" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på ice.

Marilyn French "Vera í víti"

Det er muligt at købe Marilyn Frenchs "Vera í víti" som lydbog. Fordelen ved at have Marilyn Frenchs "Vera í víti" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på ice og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Marilyn French