Bog & idéMarinehistorisk Selskab

Bøger skrevet af Marinehistorisk Selskab

Læs mere om Marinehistorisk Selskab
0 produkter

Mere om Marinehistorisk Selskab

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Marinehistorisk Selskab online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Selskabs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Niels Juels flåde" udgivet af Gyldendal - "Christian 3.s flåde " i serien "Den danske flådes historie.¤Marinehistoriske skrifter." udgivet af Gyldendal i samarbejde med Marinehistorisk Selskab - "Christian 4.s flåde " i serien "Den danske flådes historie.¤Marinehistoriske skrifter." udgivet af Marinehistorisk Selskab

Bøger af Marinehistorisk Selskab

Du kan købe tre bøger af Marinehistorisk Selskab her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Selskab som hæftet. Selskab har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Niels Juels flåde" af Marinehistorisk Selskab

Hos Bog & idé er "Niels Juels flåde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Christian 3.s flåde " af Marinehistorisk Selskab

Hos Bog & idé er "Christian 3.s flåde " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Den danske flådes historie.¤Marinehistoriske skrifter.". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal i samarbejde med Marinehistorisk Selskab.
Detaljer
Fulde navn:
Marinehistorisk Selskab